Házunk táján #1 – Húsvéti dekoráció AliExpress-ről

Az első, nyító bejegyzést a “Házunk táján” c. új sorozat elindításához a Húsvéti Ünnepekre tartogattam. Számomra a képes ajánlók, haul-ok, DIY projektek új területnek számítanak a blogolásban. Remélem, hogy felkeltik majd az érdeklődéseteket, és örömmel olvassátok.

Ebben a bejegyzésben azt a vidám kis húsvéti ablak dekorációt mutatom be Nektek, amit AliExpress-ről szereztem be az ünnepekre.

Az első AliExpress-es rendeléseimmel tulajdonképpen kipróbálni szerettem volna ezt az online vásárlási lehetőséget. Kíváncsiságból rendeltem az első termékeket. Ezek között voltak a – természetesen nyuszis-, húsvéti ablak díszek is.

A bemutatott termékeket a Hangzhou Sunbeauty Arts & Crafts Co. LTD. Ali-áruházból rendeltem. A megrendelés után 3 hétre érkezett (01.31 -02.19) a csomag, gondosan csomagolva, épségben.

A függő díszekből 3 db van egy csomagban. Áruk: 2,21 US dollár volt. Két csomaggal rendeltem.

Kicsomagolva látható, hogy jó minőségű papírból készültek és szép színes figurák. Az akasztójuk is a helyére van fűzve. A tojás formát a nyuszi kezében ki kell hajtani, és egy öntapadós matricával tudjuk rögzíteni. A forma mindkét oldalán meg kell tenni ezt a lépést.

Mindhárom forma így van kialakítva. A csibének a tojáshéjat adja a fenekére a kihajtható rész. Miután összeállítottuk a díszeket, fel is kerülhetnek az ablakba. A húsvéti asztalon is lehet helyük, ha egy barkát, vagy aranyesőt díszítünk velük.

Ugyanebben az áruházban vásároltam egy tojásos girlandot is, Happy Easter felirattal. Ára: 2,49 US dollár volt. Ezzel nem volt semmi dolgom, csak rögzíteni kellett a kiválasztott helyre.

Az AliExpress az év elejéig még szinte teljesen ismeretlen volt számomra. Főleg más bloggereknél láttam, hogy mi mindent be lehet szerezni az Ali-áruházakból. Korábban néhány alkalommal böngésztem már az oldalon, de idén januárig nem vásároltam. Leginkább az irodaszerek, dekorációs kellékek, és az ékszerek keltették fel az érdeklődésemet. Sógornőm beszélt rá a regisztrációra. Azóta már belejöttem a vásárlásba.

Ezeknek a termékeknek nagyon örültem. Alig vártam, hogy elérkezzen az ünnep. Már egy hete felkerültek az utcafronti ablakokra. Azt a terméket és minőségét kaptam, amit a képeken láttam. Az eladó megbízhatónak bizonyult. Szerintem vissza fogok térni hozzá. Illetve szeretném majd megmutatni az innen vásárolt többi dekorációs terméket is.

Köszönöm, hogy olvastál!

Bízom benne, hogy tetszett a bejegyzés.

Fotó: saját

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s