Jó élmény befőtt #150

Hihetetlen! Ez is eljött! 150 élmény gyűjtemény a blogon. Ezt ha megszorzom a bennük lévő élmények számával… Örülök. Mert azt érzem, hogy bár hol könnyebben ment a gyűjtés, hol nehezebben, mit hozott az élet éppen, mégiscsak találtam mindig valamit, amiért hálás lehetek.

És így van ez most is, amikor nehezen indul az év és még nem éreztem idén azt a szikrát, amitől lendületet kaphatnak a mindennapok… Viszont minden héten voltak vidám perceim, értek jó élmények, tudom hogy ebben a hónapban is hálás lehetek az Életnek, hogy oda jutottam, ahol most vagyok.

Január végén a következő élményeket tartalmazza a befőttes üveg:

♥Munkába mindig örömmel indultam. Hosszú évek után, eljött ez is, hogy tudom a jó kedvem, lelkesedésem nem árnyékolja be se vezetőség, se “rendszer”, se kolléga. ♥Hálás vagyok, mert vannak akik szívesen tanulnak tőlem, és nyitottak a tudásra. Örülök, hogy én is mindig találok lehetőséget, hogy tanuljak tőlük. Team-ben ezért jó dolgozni. ♥Váratlanul jött a kérés, hogy vigyázzak a keresztlányom húgára. Annyira imádom őket. Szuper volt az a nap. ♥Köszönöm Lillának, hogy elfogadott baby csősznek. ♥Hálás vagyok a másik két lurkónak is, hogy azon a napon annyit nevettük. ♥Köszönöm a szeretettel teli öleléseket, puszikat. ♥Hálás vagyok, hogy anyukájukkal, egyik legjobb barátnőmmel hosszabb ideig együtt lehettem, beszélgettünk végre egy nagyot. ♥Köszönöm a másnapi női jóga és tánc workshopot, ahová igaz fáradtan érkeztem, de egészen meghatottan és kellemesen feltöltve zártam a délelőttöt. ♥Ugyanezen a napon egy teljesen más közegben táncolhattam tovább, ugyanis a férjem zenekarával Sopronba utaztunk.♥ Annyira jó élmény volt az út, klassz volt a társaság, jól sikerült a koncert, hogy azonnal vissza pörgettem volna az időt és újra éltem volna azt a napot. ♥A hónap utolsó napjaiban pedig pihentem és vártam a februárt. ♥Tanulnom kellett januárban, hogy a nyugalom, a kevesebb feladat és a lassítás is élet, és lehet tartalmas.♥

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s