Januári 10-es listám #2

Folytatom a havi “nemcél” listáimat. Tavaly ilyenkor ismerkedtem (az ismerkedés ) ezzel a módszerrel, és úgy érzem, az elmúlt évben sokat segített a terveim lépésről-lépésre történő megvalósításában. Ezért idén is szeretnék 10-es listákat vezetni. Tartalmilag valószínűleg nagyon hasonlóak lesznek az eddigiekhez, hiszen ezek tulajdonképpen az én kis “emlékeztetőim” a mindennapokra.

Nézzük, milyen “nemcélok” kerültek az idei első listámra!

  1. Legalább egy könyvet befejezni : – Az olvasás szinte “örökös tag” a listáimon. November-decemberi időszakban viszont alig olvastam, szeretnék végre befejezni egy könyvet.
  2. Blogbejegyzés az olvasásélményeimből: Szorosan összefügg az előző ponttal. Szeretném folytatni a könyvajánlókat.
  3. A vitaminjaim kiporciózása, és rend(-szer-)es szedése : – Ezen a téren az elmúlt hónapokban hanyagabb voltam, mint eddig bármikor. A téli időszakban viszont nagyon is igényli a szervezetünk, főleg az immunrendszer a támogatást. Remélem sikerül visszatérnem a rendszeres vitaminszedéssel történő támogatáshoz.
  4. Legalább egy kihívásban részt venni: – Meg is találtam a megfelelőt. Remélem sikerül kitartanom. Hó végén beszámolok róla.
  5. Rendszeres itthoni mini wellnesst tartani: – Ezekre a kis itthoni kényezetésekre azóta vágyom, hogy házat kerestünk. És végre van kádunk!
  6. Sétálni a környéken: –  Megszólalt bennem az “Ismerjük meg  kis hazánkat!” felhívás. Szeretném jobban megsimerni a környéket, ahol élünk, de elsőnek legalább a házunk környékét.
  7. Spejzunk befejezése, rendrakás:Nagy előrelépés lenne. Kicsit függ attól is, mikorra lesz teljesen készen a konyhabútor. Meglátjuk.
  8. Új sütőt, főzőlapot felavatni: – Ha készen lesz a konyhánk, szeretnék újra rendszeresen főzni magunkra, illetve közösen főzni.
  9. Írósztalom elredezése, kis alkotó-sziget kialakítása: -Legyen egy kis helyem elvonulni.
  10. Egy-egy utolsó újévi haul…., azután pedig elkezdeni tudatosan spórolni a tavaszra, sok tervünk van itthonra : – Az utóbbin van a hangsúly.

Ez lenne idén az első nem szigorú listám. Hónap végén kiderül, hány pipát sikerül gyűjteni!

nyitó kép: pexels.com

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s