Blogszülinap

Ma 4 éve regisztráltam a WP-re. 2013-ban ezen a napon hoztam létre az “Egy Csipet Fahéj” -at, ez lett az online naplóm új otthona. Első sorban magamnak írtam, és nem tudtam lesznek-e olvasóim, és egyáltalán mennyire leszek kitartó az írással. Örülök a mai évfordulónak. És köszöntet mondok minden Olvasómnak, aki megtisztel figyelmével és jelenlétével hozzájárult ahhoz, hogy hónapról-hónapra, évről-évre folytassam az írást. 

Még egy pici, személyes témájú blognak is szüksége van az olvasókra, és a tőlük jövő visszajelzésekre. Számomra a legtöbbet azok az ismeretségek, levelezések, közösségi oldalon történő csevegések adják, amelyeket az olvasókkal és más bloggerekkel folytatok. Színesebbé teszik  a mindennapokat. A blogom révén több értékes oldalat, és embert is megismerhettem. Már ezek az élmények is amellett szólnak, hogy érdemes blogot vezetni.

Mindig vannak terveim, ezeket hol sikerül megvalósítani, hol nem. A blogolás számomra egy hobbi, és akkor “megy jól” (számomra jólesően) az írás, ha semmi nem kötelező, nem muszáj és nincsenek kőbe vésett határidők, bejegyzés számok, megosztások. Így persze a mindennapi elfoglaltságok, feladatok bele tudnak szólni abba, hogy mennyire vagyok aktív a blogon egy-egy időszakban. A közel jövőben remélem megint aktívabb leszek, ez azt jelentené, hogy a kreatív tevékenységekre újra több időt tudok majd fordítani.

A 2017-es év pont egy olyan év volt, amikor a mindennapokban rengeteg feladat hárult rám, és ezek sok energiámat és figyelmemet lekötötték, a hobbi írás kicsit háttérbe szorult. Ennek ellenére úgy érzem, a jó élmény gyűjteményeket pl. egészen jól sikerült vezetni. Ahogy én hívom őket “a befőttek” , sokat segítenek abban, hogy a legkedvesebb élényeimet elraktározzam, és bármikor vissza tudjak emlékezni a jóra, akkor is, amikor éppen borúsabb a hangulatom. Így év végén különösen jó érzés visszanézni az elmúlt hónapokra.

Boldog Születésnapot Kedves Blogom!

Tartalmas volt az elmúlt 4 év. A blog folymatosan formálódik, változik velem. A jövőnket nem ismerem, de haladunk előre együtt, tovább. Amíg van mesélnivaló és ihlet, itt leszünk és szeretettel várunk Benneteket.

Köszönöm, hogy olvastok!

fotók: pexels.com

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s