Decemberi kihívás – TAG #3

 A kihívás december második felére is izgalmas kérdéseket taratogatott. Ebben a bejegyzésben az ünnepi hét kérdéseire felelek. (18-tól 24-ig) A kérdésekre adott válaszokon túl ez a bejegyzés az én karácsonyi üzenetem is felétek.  

Fogadjátok szeretettel !

18. Zenék amik kikapcsolnak – Majdnem mindenevő vagyok. A szélsőséges irányzatok kíméljenek, minden más jöhet. Ami fontos, hogy szeretem az élő zenét. Szóval a koncerteket. Férjem által van is lehetőségem koncertet hallgatni. Élő zenét leginkább tavasztól őszig volt alkalmam hallgatni, ezen kívül kocsiban és vonatos útjaimon hallgattam gyakran zenét. Idén újonan kedveltem meg a Fangler’s zenekart, őket kocsiban hallgattam sokat és egyszer volt szerencsém élőben is meghallgatni néhány dalt. A telefonomra pedig relaxációs zenéket és mantrákat töltöttem. A mantrák nagyon jó hatással voltak rám, új tapasztalat volt idén. (Ajánlom pl. Deva Premal – Gayatri mantra )
19. Egy dolog amit szeretnél látni – Mont Saint Michel – Meg sem tudom mondani hány éve láttam előszőr ezt a különös szigetet,  fotókon persze, egyszer nagyon szeretnék eljutni ide. Van még néhány hasonló kiszemelt uticélom.
20. Kedvenc téli hagyományod – Nem is tudom, van-e nekem ilyen! Leginkább az jellemző, hogy átgondolom az Ó Év eseményeit és egyre többet gondolok az Új Évre, rendszerint írásban is készítek zárást, összegést.
21. Egy tanács amit egy veled egykorúnak adnál38 éves leszek februárban. Nem gondolom hogy nálam lenne a bölcsek köve, még van mit megtapasztalni. Amit fontosnak tartok: Légy jóban önmagaddal, mert Te vagy az az ember, akivel az életben a legtöbb időt töltöd! Kiegészítve még azzal, hogy olyan emberekkel vedd körül magad, akikkel minden körülmények között jól esik együtt lenni!
22. Valami amit minden embernek tudnia kelleneSzívből cselekedni! ♥
23. Mit szeretnél igazán csinálni holnap – Szeretnék egy békés, szeretetteljes ünnepet. És azt szeretném, ha igazából “csinálni” nem kellene semmit. Mivel a szüleimtől távol vagyunk, az ő hangjukat szeretném hallani. Ennél fontosabb nincs számomra Szent Estére.
24. A legfontosabb dologKarácsony – egy nagy reménység ideje. Az Ünnep emlékeztet minket arra, hogy higyjünk a csodákban.

Boldog karácsonyt és áldást az új évre!

„Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácson, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony!”

-Szilágyi Domokos-

 

 

fotók:pexels.com

Reklámok

Decemberi kihívás – TAG #3” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s