Helló 2017 ! 

3. Blogszülinap

Viszlát 2016!

Helló 2017!

Helló Január!

Az év utolsó napjaiban élte meg a blog a 3. születésnapját. Elődje egy személyes online napló volt 2011-től, ezzel együtt a bloggerlét 5. évfordulóját ünneplem. Örülök ennek a számnak, és remélem még sokáig életem része lesz a blogírás. Idén is jó kedvvel, új tervekkel indulok neki az Új Évnek a blogot illetően. Köszönöm mindenkinek, aki 2016-ban olvasott, tartsatok velem 2017-ben is!

2015 utolsó napján Édesanyámnál voltunk, otthon ünnepeltük a Szilvesztert, majd 2016 első napján egy kellemes sétával kezdtük az évet. A babona szerint amit az év első napján csinálsz, az jellemző lesz az egész évedre. Ránk a kirándulások, a jövés-menés tényleg nagyon jellemző volt 2016-ban. Olyannyira, hogy annak ellenére hogy eredetileg itthon ülős, csendes szilvesztert terveztünk, az utolsó pillanatban változtak a tervek és célba vettük Szegedet. Cseppet sem bánom, mert nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon jól sikerült ez a kirándulás.

2017 első perceit a szegedi Széchenyi téren felállított nagyszínpad előtt töltöttük. Roy és Ádám koncert volt Szilveszter éjjelén, már régóta szerettük volna megnézni őket. Egy régi vágyunk teljesült. Óriási tömeg ünnepelt. Nagyon jól éreztük magunkat! Ha a babona bejönne az új évben, az nekem nagyon megfelelne: teljesülnének régi vágyaim, jól szórakoznék, és jól érezném magam.


Bízom benne, hogy az új év sok jó élményt tartogat mindannyiunk számára!

Kívánom hogy tényleg teljesüljenek régi vágyaink!

Boldog Új Évet kívánok Nektek!


Fotók: nyitó kép – pexels.com, montázson – Pinterest válogatás

Reklámok

Helló 2017 ! ” bejegyzéshez ozzászólás

    1. Nekem van hogy az igazi új év érzet februárra alakul ki… mire mindent elrendezek, új tervekkel előállok, stb…. Sosem késő !

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s