Blogszülinap 2015

birthday2

Két éves lett az Egy csipet fahéj !

Két évvel ezelőtt, deceber 28-án érkeztem meg a wordpress.com-ra. A blogot első sorban maganak és korábbi blogom követőinek kezdtem írni. Továbbra is “picik” aradtunk, de örömmel látom, hogy egyre több rendszeres olvasóm van. Nagyon hálás vagyok és köszönöm a visszatérőknek, hogy olvasnak. Megjelenésében változott a blog de tartalmilag megmaradt a személyes jellege és ez továbbra sem fog változni. Nézzük, milyen volt a 2015-ös év a blogon!2015 számokban:

A mai napig összesen 200 bejegyzés született, ez a 201. post. Ebben az évben a egtekintések száma 2352, és 1034-en látogatták az oldalt.

Az általatok legkedveltebb első öt bejegyzés: 30 napos rajz kihívás, Test és lélek, Nyaralj otthon – Színezd újra, Megerősítések, Lelki pillér. Ezek közül  idén 2 íródott, a rajzolás és a színezés,  amik a számok szerint a legkedveltebb témák voltak, megígérhetem, hogy lesz még hasonló bejegyzés. A másik 3 tavalyi írás, úgy látom érdemes lesz jövőre újra elővenni a lelki pillér  témakört, nem utolsó sorban nekem is jót fog tenni.

A legtöbb olvasóm Magyarországról érkezik, hazám után Románia, Szlovákia, Ausztria és Canada következnek a sorban és ezeken kívül még van néhány ország, ahonnan érkeznek érdeklődők. Örülök, hogy egy ilyen pici blogot több mint 20 országból látogattak.

Számomra a legkedvesebbek a Jó élmény befőtt c. bejegyzések, ha összeadnám ezek egyenkénti látogatottságát, biztosan szép szám jönne ki, ami nekem azt jelentené, hogy a mindennapjaim történéseit is szívesen olvassátok.

A legjobb döntés volt Instagram-on is jelen lenni a bloggal (@egycsipetfahej), nagyon klassz közösségi élet zajlik és jól érzem magam a követők és magyar bloggerek közt. Hasonlóan jó döntés volt csatlakozni a Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közösségé-hez, mindig találok olvasni valót, érdekes témákat és ajánlókat, inspiráló ötleteket.

Bízom benne, hogy a jövő év is tartalmas lesz!

A karácsonyi és év végi események után hamarosan jönnek a megszokott jó élmény befőttek, inspirációk, ajánlók és ígérem lesznek új írások az általatok legkedveltebb témákban!

Köszönöm, hogy vagytok nekem!

Kedves Blogom, boldog születésnapot!
  

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s