Átcsusszantunk

rutschÁtcsusszantunk 2014-be!

A németek így kívánnak Boldog Új Évet: „Einen guten Rutsch ins neue Jahr! -ahol a Rutsch szó csúszást jelent, nekem ez a kifejezés így nagyon tetszik. Mi ez alkalommal tényleg könnyedén, lazán csusszantunk. 

A nap nagy részét a férjemmel és az ő családjával töltöttem. Estefelé elmentünk kettesben a Vaskapu Menedékházhoz, ott megvacsoráztunk, majd hazatérve kényelmes otthoni ruhát húztunk, elővettük a karácsonyra kapott társasjátékokat és társasoztunk. Nézegettük a Tv-t, de nem nagyon kötött le semmi. Megvártuk a Himnuszt, bontottunk pezsgőt, koccintottunk, ahogy illik. Peti azt mondta ma, hogy “nyuggerek” voltunk, szerintem inkább nyugodtak és kényelmesek. Nehéz évünk volt, megérdemeltük, hogy pihenéssel búcsúztassuk.

Reggel úgy éreztem át tudnám aludni az egész napot, de már csak a babona miatt sem mertem, nehogy egész évben ilyen lusta legyek, szóval ha későn is, de felszáradtam, megkávéztunk, reggeliztünk és körbeköszöntöttük a rokonokat. Délután jöttünk vissza Pestre. Rendbe szedtük az árválkodó kis fészkünket (se karácsonykor, de szilveszterkor nem voltunk itthon) , aztán esti látogatóink voltak unokatestvéremék személyében. Nagyon szeretjük őket, nagyon jó fej emberkék és nagyon jó barátaink. Hosszan elbeszélgettünk, minden alkalom olyan, mintha tegnap hagytuk volna abba és ma folytatnánk… Pedig, mivel Angliában élnek, mindig jó pár hónap eltelik két találkozás közt. Imádom őket! Kb. 10-ig itt voltak. Nagyon jó hangulatban telt az este. Vannak közös terveink idénre, remélem összejönnek.

Most már csak az van vissza, hogy eltegyük magunkat holnapra… Szeretnék egy jót aludni és reggel frissen ébredni!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s